Така наша доля...

Владимир Прохода
Така наша доля,
Буремне життя,
Господня є воля,
Свої відчуття...

І зоряні рими
Про щире, грішне
Та каємось з ними,
Цінуєм святе,

В храмі ікони,
В устах молитви
І б'ємо поклони,
Шануєм  хрести...

Така наша доля,
Дітям  заповіт:
В життєвому полі
Продовжити рід!

 
 П.В.М.  02.12.22г.