Кава уначы

Владимир Кушарев-Вода
Як адпрауляуся Алесь на Новае месца яму зауседы не спалося.
Ён доу;га сядзеу з выключаным святлом.  Потом у;зняу;ся i запарыу
сабе кавы, жалудак енчыу; , але ён падумау, што кавы хопиць...
;На двары ужо прайшла спякота. Перавалiла за апоу;нач.
     Кава нiбы яго паглынула, усё здавалася такiм iстотным , але далёкiм. За вокнамi было не чутна анiчога, нiводнага брэху сабакi...У памяцi у;знiклi выявы то майстар,якi гаварыу;, што Яны паедуць на новы аб'ект, то студэнтка у белых карунках. 
;    Усё ж пацягнула на сон, а у iм Алесь зiхацiць даспехамi...Едзе на канi,  i ужо так долго, што не можа спынiцца. I раптам белы шэрань , што нiчога не бачна. На ложку Алесь матляу; рукамi как вызвалiцца з яго.
;
;. 
;
;
;