Непамернасць

Владимир Кушарев-Вода
Час задумення-
Доўгі час...
На шалях
Каханне, Любоў,
Вернасць...
Гляджу на
Сусвет штучных
Аздоб і ўнутры
З'яўляецца Непамернасць...

Час задумення-доўгі
Час...
Гэта не пра
То што думаў
Капернік...
Безліч
Прыходзіць
Так
І думаешь
Вернік ты нізлічонасці
Ці не вернік...

Але пераблытаць сэнс...
Як быццам жывое вечна...
І непамернасць ўжо-
Пра іншыя гаворыць рэчы