братикам

Цветков Александр
Холодна ніч, пекельна ніч.
Щури в екрані тепловізора.
Не ущухає ані гич
на наш окоп навала бісова.

На силу дії дієслів
любов і лють нанизані.
Жару вогнів, холодний гнів
відчуй-но щур принизливий.