Маран-афа

Сергий Новокаховский
Діти Божі, прокидайтесь,
Час вже славити Творця!
Та щоденно довіряйтесь
До руці свого Отця!

Він піклується про тебе,
І про мене - про всіх нас!
Скоро будемо на Небі,
Бо живем в останній час.

Вірю, любі сестри й браття,
Бог спасе нас від біди!
Церква каже: Маран-афа!
Каже Дух Святий: Прийди!