Баламутна нiч

Виталий Кирпатовский
(майже не римовано, може, білий вірш)

А Ліс загув, як дзвін під стукіт віття.
І віяло жбурля заряди снігові.
Як тисячі чортів розмахують хвостами,
І чорні чаклуни – бешкетники над злі.

Похилу  мою хижу трясуть мов ніби грушу.
А на горищі глупім  тасуються хорти.
Та все ж то на віконці малюють ніжні квіти
І  все ж є сподівання до ранку дотягти!

Я радий перенести отеє баламуття.
То значить можу бачити та маю відчуття
Дарує ранок Сонце закрити каламуття
І тисячі зірок в очах сніговика!