Святий, Святий Миколаю!

София Святодухова
Святий, Святий Миколаю,
Ти про мене не забудь!
У мішку цей рік чекаю
Подарунків і для всіх!
Татові - новеньку куртку,
мамі - щастя оберіг,
а мені - цукерок купу
і новенький вертоліт!

Ти приходь до нас із ранку,
Маму тільки не буди -
Я чекатиму на тебе,
Ось і стільчик вже стоїть.
Святий, Святий Миколаю,
Ти про мене не забудь!
Цілий рік я був сумлінним
Ось щоденник поряд тут!

По морозу йди сміливо,
Наша хата - край села.
Як побачиш сині двері,
Там є ми, тебе чека
Хлопчик років 5, не більше,
І Іванком мене звуть.
Ти приходь і не барися,
Бо й сусіди тебе ждуть...

Святий, Святий Миколаю,
гарне свято ти згадав!
Я тебе весь рік чекаю -
Гарно їв і гарно спав!
Гарно вчився, гарно грався,
букви знаю вже усі,
І читаю вже потроху
І Абетку, і вірші!