Святочнае пажаданне

Воронова Лилия
Гасцей да хаты запрашаем,
На свой святочны юбілей.
Вас шчыра з хлебам сустракаем,
І келіх песенный нальем.

Прыпеў:
Спявай жа “Спадчына”звонкая,
Сяброў сваіх збірай!
Хай песня неўгамонная,
Ліецца цераз край.
 
Хай нашы песні як струмень,
Цякуць у родны край.
Наступіць радасны тот дзень,
Радзіма нас чакай!
Прыпеў:

А мы як птушкі з далячынь            
Не стомімся спяваць.
Чароўны песенны прамень,
Наш за мяжой чуваць.               

Прыпеў:
Мы Вам жадаем з песняй  жыць,
Спявайце з году ў год.
Вас ліха з горам абыйдзець
Няўдач і перашкод.
Прыпеў:

23.12.2022 г.