Замiта зима, замiта

Галина Печерских
Замітає зима, замітає
Важкий рік і тривожний час.
Хай з хуртелицею відлітає,
Те буремне, що сталося в нас.

І кружляє навколо, кружляє
Цей морозний подих зими.
Білим килимом накриває
Чорні згарища від руїн.

Замітає зима, замітає
Завірюхою завива.
І мереживом снігопаду
Ніч різдвяна - зроби дива!