Мелодыя вясны - мелодыя кахання

Инна Стрелка
мои стихи на белорусском языке.

Мелодыя вясны - мелодыя кахання,
Яе даведацца я па тонкім водарам,
Па прыгажосці світанкаў і заходаў,
Па песнях, што цурчыць, спяваюць ручаі ...

І, клавішы перабіраючы спрытна,
Раяль старадаўні пяшчотна заспявае.

Ты з ім, мая мелодыя, згуляй
Накцюрн вясновы, на кропель падобны,
І я ціхенька подпіс вам таксама ...
Ты толькі ні на імгненне не змаўкай ...