Близится праздник Наближаэться свято

Ксана Поликарпова
*Від щастя крутиться Земля,
Бо ми с тобою, ти і я,
Щасливі люди.

«Щасливі люди» Оля Полякова& Dzidzio

Близится праздник, украшена ёлка,
Звёзды, гирлянды, игрушки на полках –
Трохи тримтять, наближається свято,
Що на дива й дарунки багато!

Ми дочекалися добрих новин,
Що так потрібні між темних годин.
Пусть Новый год под звучание лир
Всем нам подарит надежду на мир!


00:13
27.12.2022


 на фото - цьогорічна ялинка автора