Пейсбук

Анна Владиславовна Смолякова-3
- Що на думці у Вас?
Запитає пейсбук
Відповім. Досить щиро. Як є.

там спокійний розсудливий світ не для сук
там життя непублічне моє
там смішних дітлахів та дорослих думок
зграя може знайти собі гру...

там з низів до верхів, океан і ставок

Та пейсбук я туди не беру.

- ми все знаєм про тебе!

Навряд чи)

бо так
може думати тільки дурний...

Що на думці у вас, лекторат посіпак?
Чим ви є за екраном війни?

що за дивний цинізм - гвалтувати людей
тим що їм "йде до серця" почуть?

Що на думці?

Ви хто?

Ким ви є?

Де ви є?

Я так само. :-)

Ні. я не втечу.