Я чекаю на тебе...

Анна Владиславовна Смолякова-3
Присвячується тим, хто чекає.
Та тим, на кого чекають.
Не тільки з фронту.

Зараз у кожного свій фронт та битва
Яку ніхто не має права програти.

І так... багато тепер жінок живуть не у "стані свят".
А у режимі очікування.

...

Молитовна надія без слів та бурхливих думок
Що рятує і там, де життя несумісне зі святом:

- Знай,  що я зовсім поруч. Від серця. Ліворуч. Танок
Його чую коли й не хотіла б...

Хто зна, як багато

Нам відміряно днів та ночей, може навіть років...
То ж не можна брехати.
Чекаю на тебе. Ти знаєш.

Кожен крок не збігав
З теоремою "серця-руки"

Та від того чекаю не менше...

-  Кохана. Чекаєш.
Треба жити як завжди!
Їж, спи, якщо можеш.
" квітуй"

Гарну сукню нову там вдягни та шануйся з близькими...

- я чекаю на тебе.
- тоді знай і правдоньку ту :

Я не можу тобі обіцяти, що я не покину.

Що мене не торкнеться та, інша...
Холодна чи ні
Знає той хто про те вже нікому не скаже...
Ти чуєш?

- я чекаю на тебе.
Це не відібрати війні...

Не війна, а любов
Буде поруч з тобою."

...

Віщує.

І над світом встає сонце віри та сяє всім нам
І наповняться світлом надії стурбовані душі...

" я чекаю на тебе " - могутніше а ніж війна.

Так. Чекаю. Бо хочу тебе. Дочекатись. І мушу.