Лети

Татьяна Олексийчук
Лети, моя пташко, лети,
У тихі, далекі світи...
Надія моя і печаль,
Яка ж бо болюча та даль.
Біда, як мереживо криг,
Багато, мій синку, не встиг.
Багато залишив ти справ,
Хіба свою доленьку знав?
Живу... Та яке то життя?
Ковтаю печаль майбуття,
Молитву шепчУ при свічах,
І біль застигає в очах.
Мій син, моя кров, моя плоть,
Прийди в мої сни, чуєш, Бодь?!
А зараз, в далекі світи,
Лети, моя пташко, лети...