Дай побути щасливою

Четырко Наталия
***
Дай мені побути щасливою
В цю хвилину, раптово зупинену
і безглуздою тішитись мрією,
Що попереду — їх незміряно

Дай подихати, посміхнутися,
Та напитися тихого спокою
Де можливо і треба — забутися
Стати ясно- , а не сумно- окою

Дай мені відчувати шкірою,
Що жива, і що далі житиму.
Уявляючи ніжність силою
Запалаю,
зігрію,
світитиму.

05.04.22