Живите по чести и совести!

Валерий Денисов
Живите сейчас, в настоящем, по чести и совести,-
Стыдиться не станете в будущем сделанных подлостей!
05.01.2023

5 января православная церковь отмечает день памяти преподобного
Нифонта Кипрского, которого почитают как гонителя бесов!
К нему обращаются с молитвой о помощи в противостоянии греховным помыслам, избавлении от лукавого и в укреплении веры...

Молитва преподобному Нифонту Кипрскому. О священная главо,
преподобне отче, преблаженне авво Нифонте, не забуди убогих твоих
до конца, но поминай нас всегда во святых и благоприятных молитвах
к Богу: помяни стадо твое, еже сам упасл еси, и не забуди посещати
чад твоих моли за ны, отче священный, за дети твоя духовныя, яко
имеяй дерзновение к Небесному Царю: не премолчи за ны ко Господу,
и не презри нас.

Афоризмы о добродетели http://stihi.ru/2011/01/07/7195
***

Место Рейтинг         Дата
 32          180         09.01.2023
***