Свят вечiр

Любовь Переверзева 3
Свят вечір відкриває Небеса,
Даруючи в цей Світ Христа, Його Любов.
Яка лікує, тво́рить чудеса.
Не га́снучи віки, без будь-яких умов.

В цю мить ми сла́вимо святе́ Різдво.
Ісус Христа — спасителя земних Світів!
Благовоління Божого Єство
Яке здолало весь тяга́р людськи́х гріхів.

Свят вечір — ти́ші та любові час,
Що з'єднує повік небесне із земним.
Усіх створінь божественних прича́сть
Із вічністю, зі Світом ви́шнім, неземним.