Геннадий Буравкин. Зав руха. Хуртовина Зав руха

Кирилл Грибанов
Белы снег,
Белы цень.
Белы снег,
Белы дзень.
Ты куды мяне клічаш, паслухай?
3aвipyxa мяце, зaвipyxa.
На дварэ нi машын, нi людзей...

Белы снег,
Белы след.
Белы снег,
Белы свет.
За табой асцярожна ступаю.
Засыпае нас снег, засыпае.
Патрапляю у замецены след...

Белы снег,
Белы клён.
Белы снег,
Белы сон.
Як паходня твой шаль ружавее.
На зямлі я i ты, i завея.
И вакол нi вачей, нi акон...

Музыка Эдуарда Ханка.

ХУРТОВИНА (ЗАВIРУХА)

Білий сніг,
Біла тінь.
Білий сніг,
Білий день.
Ти куди мене кличеш, послухай?
Хуртовина мете, зaвipyxa.
На дворі ні машин, ні людей...

Білий сніг,
Білий слід.
Білий сніг,
Білий свiт.
За тобой обережно ступаю,
Засинає нас сніг, засинає.
Потрапляю в занесений слід...

Білий сніг,
Білий кльон.
Білий сніг,
Білий сон.
Наче факел твій шаль рожевіє.
На землі я і ти, і завія.
Й коло нас - ні очей, ні вікон...

2002 или 2003 г., 6 января 2023 г.