Рiздвяний смуток

Кллер
Плаче Христос

над згвалтованим небом

Більше не треба!

Більше не треба!!!

Крові і Болю

Сліз і Вогню

Чорного Смутку

Гіркого Жалю!





Мати з печі вийма

чорні хліби

Волосся ж у батька -

сніп сивини

-блудних синів

я чекав до оселі

Що ж ви, сини мої,

так не веселі?

Б'єтесь чубами

до сьомої крові!

Що ж ви, сини мої,
коїте?

Що ви?