З тобою мое тiло i душа

Виктория Гребенюк Роженкова
З тобою моє тіло і душа

Ділись зі мною добрим і поганим,
Усе,усе,що є в душі твоїй...
Я миттю залікую твої рани,
Почуєш...я торкатимусь до вій....

Я заберу від тебе всі тривоги,
І не злякаюсь зовсім, а ні трішки...
Я відчуваю запах перемоги,
І навіть бачу радісні усмішки.

Я бачу те,чого не бачать люди,
І силу знань черпаю не з ковша...
З тобою я завжди незримо буду...
З тобою моє тіло, і душа...
7 01 2023 р
Вікторія Г Р М