Не день, не мiсяць, а повiк...

Виктория Гребенюк Роженкова
Не обіцяй мені нічого,
І навіть просто не клянись...
За тебе я молюся Богу,
Назад додому повернись...

І не гадай,що має бути
І не журись чи так чи ні...
Тебе не зможу я забути,
І поцілунки неземні....

А пам'ятаєш літні ночі,
І сяйво місяця з води...
А моє тіло все тріпоче,
Ти чуєш?..Хочу знов туди...

В твої обійми та й з розгону,
А потім солодко під бік...
Такого хочу я полону,
Не день,не місяць,а повік.
7 01 2023 р
Вікторія Г Р