Р здвяне

Зоя Арова
Люди з роками вже зовсім
Втратили здравий глузд-
Тільки прокльони й непотріб
Чуєш весь час із вуст.
Думають, що над Тобою,
й  Світом володарі,
тільки сліпі йдуть гурбою,
та брешуть поводирі.
Можна усіх убити,
Топити вздовж узбережь.
Можна вогнем створити
сотні нових пожеж.
Це не мета - це засіб
Звільнитися від ярма.
Тільки без Тебе, чуєш,
В Світі нічого нема.
Тільки без Тебе в серці-
Добро обернеться Злом.
Той, хто полює на вовка
Стане оцим вовко;м.
Бо Б-г- це те що у грудях,
Він не залежить від «мов».
Це те, що ми відчуваємо,
  Ти правий –
                Б-г, це ЛЮБОВ.