Як квiти

Ксана Поликарпова
Вороже, ти маєш обличчя?
Скидаєш сміття на узбіччя,
Звіриний оскал тобі личить,
Як викрадене взуття.

Того, що ти робиш, замало,
Щоб темрява долею стала,
Бо світло ії подолало,
Відправив до небуття.

Ми зможемо милих зігріти,
Щасливими виростуть діти,
І души розквітнуть, як квіти,
Від справжнього почуття.


22:44
07.01.2023