На прощание

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Я нічого вже більше не можу,
Хай душевний вгамується щем.
Ти у натовпі був перехожим
Й випадково торкнувся плечем.
Я нічого вже більше не хочу,
Був намарним до щастя політ…
Не мені усміхаються очі,
Що колись заслоняли весь світ.
Я нічого вже більше не буду:
Ні дзвонить, ні писати тобі.
Назавжди почужілі ми люди…
Тільки небо схилилось в журбі.
***
Ничего не могу я, ну что же,
Пусть уляжется боль, что печёт
Ты в толпе был обычным прохожим,
Но случайно коснулся плечом.
Больше я ничего не желаю,
 И напрасным был к счастью порыв...
Но глаза твои внутрь проникают,
Что когда-то застлали весь мир.
Никогда уже больше не буду-
Ни звонить, ни писать на листках…
Мы с тобой отречённые люди...
Даже небо укрыла тоска.