Прошу, Господь...

Людмила Дзвонок
Прошу, Господь, за тих, хто не прощає,
Не знають Твого Слова, тому так
(Бо ж Боже Слово іншому навчає),
За них і каюсь, прохання на вустах:

- Відкрий серця, дай жагу до навчання -
Бажання вчити Слово Неземне,
Твою любов пізнають і страждання…
Ти їх торкнися, як колись мене!

Нехай почують те, як Ти молився,
Коли висів розп’ятий на хресті,
Ти від людей тоді не відхрестився,
Вони не знали те, що в майбутті!

Можливо зараз всім про те читати,
Та не читають, не знають Твоїх слів,
Прошу Тебе, дай жагу їм дізнатись
Про істину, яку Ти заповів –

Ти не прощаєш тих, хто не прощає*!
               09.01.2023.
*"Бо як людям ви простите прогріхи їхні,
то простить і вам ваш Небесний Отець. 
А коли ви не будете людям прощати, то й 
Отець ваш не простить вам прогріхів ваших" -
            Біблія, Матвія 6:14-15.