За свою родину

Сергей Иванин
Біля хати мати,очі проглядае.
Чекае до хати,синоньку з війни.
За свою родину,він в лиху годину.
Встав за Україну, на своїй землі.

За свою родину,він в лиху годину.
Встав за Україну, на своїй землі.

Хлопці і дівчата,жде Вас рідна хата.
Жде до дому мати,тай вішневий сад.
Воля України,частка всіэї родини.
За спокій країни,будем воювать.

Воля України,частка всієї родини.
За спокій країни,будем воювать.

Ладнати рушницю,навчав сина батько.
Рушник розшивали,мати з донькою.
Журавлем з криниці,воду дістовали.
Гостей зустрічали,
поляницею.

Журавлем з криниці,воду дістовали.
Гостей зустрічали,
поляницею.

За свою країну,вільну Україну.
Встанемо всі разом,неньку захищать.
Завжди буде битися,серце українське.
На щиті до дому,буде мати ждать.

Завжди буде битися,серце українське.
На щиті до дому,буде мати ждать.