Дав Бог тобi прожити тридцять три

Вира Украинка
Дав Бог тобі прожити тридцять три
Таким земний був вік Ісуса.
Бажаю, щоб з Христом ти міг іти
Та обминав усі спокуси.

Дай Бог тобі прожити так життя
Щоб з радістю згадав минуле,
Щоб не пекло жагуче каяття,
За те, що в вічність вже сягнуло.

Дай Бог тобі і мудрості, і сил,
Життя своє прожити свято,
Завжди хай буде ясним небосхил,
В душі добра було б багато.

Дай Бог тобі всього, що хочеш ти!
Здоров’я, миру, гарну хату!
Щоб досягнув життєвої мети,
А дні усі були, мов свято!
2023.01.15.
©Віра Українка