Тримайся, маленький...

Аделина Нова
Тримайся, маленький,
Залишилось трохи
До рідної Неньки
Іде перемога

Ти більше не будеш
без крову та хлібу,
Є добрії люди,
Не кинуть сусіда

Але якнайважче
Це пригадати,
Що більш не побачиш
Ні маму, ні тата

Як гірше полину
Дісталася доля,
То плачуть, дитино,
І небо, й  поле

Часи найтяжкіші,
До нас завітали
Триматись міцніше,
Усім наказали

У час неминучий
Молитися треба
Дужче і дужче
Стукати в небо!

Згори неодмінно
Прийде допомога
Хто лихо зупинить
Краще за Бога?

Перед Ним найлютіший
Тремтить та німіє,
Нічого найзліший
Не заподіє

Твій Батько Небесний
у час найскрутніший
Нізащо не кине
і не залишить

Де коїться день
понад все гарячіший,
Там Божа Любов
попри все найсильніша

Невдовзі, маленький,
Прийде підмога,
Тримайся, рідненький,
Залишилось трохи.
19.01.23


Фото: Следствие ракетного удара по жилищному дому в Днепре. 14.01.23