змагчы дастаць

Марк Александровский
змагчы дастаць да
маленькай зоркi,
як быццам шчасця,
толькi праз
знаходжання
y пакутах,
праз сонечнае
аблiчча баго;,
праз по;заны iней
з крапiвы i
iскраy гаркаты.
толькi гэты шлях
нам уручылi,
уручылi, каб без
крыyд яго
прымалi мы

21 лiпеня 22