Дуже люблю

Виктория Гребенюк Роженкова
Обійми мене міцно за плечі,
Просто так без вагомих причин.
Я з тобою розділю цей вечір,
Ти зі мною, мій любий спочинь...

Я розстелю тепленьку перину,
Приготую улюблений чай...
Я з тобою у ніжність порину,
Ти мовчи, ні про що не питай...

Я на мить буду також німою,
У обіймах твоїх та не сплю...
Ще так довго не була з тобою,
Й не казала,що дуже люблю!..
21 01 2023 р
Вікторія Г Р М