Ти Життя моэ

Орлов Евгений 2
Господи,з Тобою гарно  мені так,
Славлю я хвалою,серця Володар,
Будь завжди зі мною,Царю мій відтак,
Душу свою Тобі,віддаю як дар.

Ти,дарунок неба,вірний Господь мій,
Я Тебе чекаю,голос Твій святий,
Хочу чути завжди,бо я раб є Твій,
Не мовчи я прошу,Пастир мій благий.

Я в Тобі Спаситель,у безпеці є,
Ти є найдорожчий,все  що є  Твоє,
Полонив любов'ю серце ти моє,
І поклав за мене,Ти життя Своє.

Я до Тебе Боже,у гріхах прийшов,
Ти з любов'ю,ніжно,Отче підійшов,
І спасіння вічне,Ти подарував,
Ти мене раніше, ще на ймення знав.

Ти мене покликав, я почув Тебе,
Ти Спаситель світу,Ти життя моє,
І на хрест за мене,Ти віддав Себе,
Вічно прославляють всі Ім'я Твоє.

5.1.23р.
© Євген Орлов