Колобок

Валентина Вересоцкая
Спекла баба пиріжки
З капустою! З вишеньками!
Не вгадала з тістечком!
Залишилось трішечки!
І поклала в горщичок
На сонечку грітися!
Раптом вискочив Дружок
Гей-но! З тістом битися! 
Схитрувало тістечко!
Скрутилося в клубочок!
Сонечком засмажилося!
Вийшов колобочок!
Я від баби утік!
Засміявсь завзято!
І від  тебе утечу!
Песик мій патлатий!

  22.01.23р