I свято не свято...

Владимир Прохода
І свято не свято,
Триває війна,
Горя багато,
Лунає сурма...

Плачуть трембіти,
Принишк бідній люд,
Не зрозуміти
За що божий суд,

За що їх карає...
Летять молитви,
Свічка згасає,
Боже прости.


 П.В.М.  01.01.2023г