Не живуть на Заходi комуняки!

Филипп Диброва
"Вмирае старий
гуцул:
-"Синки,хочу в
партiю
вступити!"
-"Тату,що з
вами?Ви ж усе
життя
ненавидiли
iх!"
-"Не зря,
синки:умру-на
одного
комуняку
менше стане!"

Юмор из "Одноклассников"

"Ти гуцул
i я гуцул,
Оба ми
гуцули!
I?як тато
нас робив,
ми тодi не
цули!"

Услышанный юмор


Тата
швидко
покинули
сили,
Засвистiли
в Черемошi
раки!
С синяками
лежав пiд
очима:
(то сини
комуняцi
набили!)
Жаль,що
не живуть
на Заходi
комуняки!