Щоб бiшьше не було таких рокiв

Людмила Дзвонок
Бажаю щастя всім, не лише друзям,
Нікому не бажаю, люди, зла,
Ніколи серце не було байдужим,
Ділилася усім, що дати я могла.

Я зараз там, де і хотіла бути –
Це там, де дім, була уся сім’я…
Що трапилось, то важко і збагнути –
Так думаю не тільки одна я.

Все, що у серці, віддаю лиш Богу,
А в серці біль за все, що відбулось,
Прошу Його до кожного порогу,
Щоб Боже серце із людським злилось!

Тоді би люди голос Божий знали,
І знали б голос ворога свого,
Тоді би від гріха всі віддалялись,
І слухали б лише Творця свого!

Шукаю зранку Божого обличчя
І каюсь у гріхах людських, своїх,
Щоб в єдності були, не в протиріччях,
Чужих щоб зустрічали, як своїх!

Бажаю, щоб солдати всі вернулись
До діточок, жінок, своїх батьків,
Щоб не робили горя, схаменулись…
Щоб більше не було таких років!
                24.01.2023.