Дiждемося на кращi життя днi

Людмила Дзвонок
Не буду входити в депресію, ні, ні,
Перемішати всі думки потрібно,
І це зроблю мерщій, доволі здібно,
Діждемося на кращі життя дні.

Все змінюється, не стоїть на місці,
Як пори року, так, ще холодить,
Та після холоду земля вся забринить,
Вона покаже знову своє дійство.

Займуся чимось, щоб не було часу,
Робота в домі завжди віднайдеться,
А там, дивись, і настрій підійметься...
До Бога руки зараз піднесу:

-Подяка, що Ти є і завжди поряд,
Відкрито серденько для Тебе, владарюй,
Що будеш говорити, те зроблю...
Тебе благаю: хай відійде все горе!

Не буду входити в депресію, ні, ні,
Настирливіше ще молитись буду,
Господня милість завжди вище суду,
Діждемося на кращі життя дні!
                26.01.2023.