Все у Божих руках

Людмила Дзвонок
Я, Отче, у Твоїх руках, в Твоїх руках і діти,
І діти діточок моїх (онучки, мої квіти),
Над нами Ти один Господь, Владика Вседержитель,
То ж владарюй, веди, учи, Наставник наш, Спаситель!

Молюся щиро, усім серцем, несу Тобі всю шану,
Тобі хвалу всю віддаю, ось на коліна стану,
Твоя земля, Твоє усе, що бачу я навколо,
Ти мимо не пройди мене, зайди до мого двору!

Зустріну гідно, сядеш Ти на краще  місце в домі,
І ноги витру, і лице, щоб Ти не був в істомі,
На стіл подам, що в мене є, всім щедро поділюся,
Все те, що в мене, все Твоє, Тобою я горджуся!

З Тобою день, з Тобою ніч, на Тебе вся надія,
Нехай скінчиться все лихе, Ти захищати вмієш,
До тебе думками лечу, в Тобі і спокій маю,
Я про спасіння всім свідчу - про Хрест розповідаю!
                27.01.2023.