Водолiю

Олись Лапковский
Світе, як розчин, у якому намішано все:
добре, лихе і не дуже!
Що за чаклунка варила тебе?
І кому те зілля пити?
Ось і собі я воду віллю у ту бездонну каструлю.
Пити не пити, а може під тин вариво це підгоріле?

8 березня 2022