Статистика

Анатолий Тарасовский
У статистиці наочно  отакий сценарій -
Більше в  кількості машин – збільшення аварій.
Ще й малюється картина – офіційні дані -
У третині з них провина  водіїв, що  п’яні.

По дорозі  йду  тепер  начебто по лезу -
Вдвічі більше ДТП здійснюють... тверезі!