Навiки коханий!

Виктория Гребенюк Роженкова
Ще трішки і нічка мине,
І ранок зустріне ласкаво.
І сонечко щиро мигне,
Ти прийдеш до мене на каву?..

Я буду чекати,ти теж?...
Я більше не хочу омани...
Та й досить душевних пожеж...
Чи може ми два наркомани?..

Не можу без тебе,а ти?..
Чи мрієш про мене хоч трішки?...
Піду за тобою в світи...
І байдуже як...навіть пішки...

Мені не потрібен кортеж,
Здолаю хороше й погане...
Кохаю тебе до безмеж,
Мій любий,навіки коханий!
28 01 2023 р
Вікторія Г Р М