Пролiтають весни й зими

Виктория Гребенюк Роженкова
Пролітають вЕсни й зИми,
Осінь й літо теж спішать....
Навздогін і ми за ними,
Але нам їх не здогнать.

Все по колу наче в танці,
Не торкаючись землі.
Ми затихли у мовчанці,
Мов бешкетники малі...

Пролітають весни й зими,
Осінь й літо їм у слід...
Дні,що були золотими,
Розтопили в душі лід...
28 01 2023 р
Вікторія Г Р М