Вiйна Господня

Людмила Дзвонок
Не хочу я писати про війну,
Я духа смерті звідси проганяю -
Я з цим встаю і з цим же засинаю,
Любов несу я людям - те й пожну!

Любов гукаю у людські серця-
Прийди, Спасителю, Своїм Святим Ти Духом,
І знищ того, хто нам несе розруху,
Хай Батьківська любов наповнить до вінця!

Не стане на землі тоді злодія,
Бо місця не знайде собі він, віра
Наповнить людські душі (буде міра),
Нехай настане мир - ця благодія!

Не буду я писати про війну -
Свій час на неї тратити не стану,
Я краще в Небеса іще погляну:
-Дай, Батьку, їй напитись полину!

Хай згіркне всередині, хай гніє,
Нехай не має більше шляху до людей,
Нехай мерщій з землі від нашої піде -
Завжди Господнє військо виграє!

Війна Господня*, треба лиш часу...
Пошану, всю хвалу я Богові несу!
       30.01.2023.
*"...Так говорить до вас Господь: Не бійтеся
та не жахайтеся перед цією силенною силою,
бо не ваша ця війна, але Божа!"-
         Біблія, 2 Хронік 20:15.