З днем народження донечка. 2 роки

Ярослав Шарах 5
З днем народження донечка
тебе вітаємо!
Щастя, радості ми тобі бажаємо.
Так любимо тебе ми, наше сонечко.
Обіймаємо, цілуємо  нашу донечку.

Вже два рочки, сяють твої очки,
Перлинка, квіточка, ти наша дочка.
Яскрава як зірочка, як промінь сонця.
Візьмемо тебе ми за крихітні долоньці.

І будемо тебе на руках качати,
Різнокольоровими кульками з тобою грати.
Вітаємо тебе донечка зі святом,
З любов'ю сестрички, рідні, мамо й тато!!!

31.01.23р.
Ярослав Шарах 5.