спОкою б ще...

Ева Сокол 2
З кавою б спокою трошечки,
на самім дні,
третю частину ложечки,
Господи, дай мені.
Щоби просить не змушена -
хліба й води.
Межі, щоб не порушені
хитрощами біди.
Досвід життя обнУлено
на чистий лист.
Зводить душа розчулено
останній міст.
СтрАхи в минулім лИшені -
спОкою б ще...
Душі зріднились, хрищені
Божим святим дощем.