Життя пливе

Елена Эшвович
Життя пливе, мов човен по воді...
То штиль глибокий, то нервові хвилі...
Так вабить буря в роки молоді!..
А з віком, мабуть, спокій більше милий.

І доля пише нам, і ми самі,
Якісь рецепти тиші чи емоцій.
Не в тому суть. Аби не у пітьмі
Й в самотності пливти в життя потоці.