Василь Герасимюк. Запахло яблоками в сене...

Алёна Агатова
Запахло яблоками в сене -
как молодость, как первый грех.
Галичины места осенние.
Феллиньевское что-то в них.

Кого-то уж вовек не сыщешь.
Терять порой как божий дар.
Окинешь даль - стоят Карпаты.
Горят леса. Гудит базар.

Запахли яблука у сіні –
на молодість, на перший гріх.
Містечка галицькі осінні.
Є щось феллінівське у них.

Когось повік не розшукати.
Губити щось, як божий дар.
На обрії стоять Карпати.
Горять ліси. Гуде базар.