Дикiсть

Елена Эшвович
Яка ж то дикість, Боже правий!
Міста - вже не міста - руїни!
Та "плачуть", в віршиках, лукаво,
Про ті міста, про Україну,

Писаки руські. Ви вже совість
І стид свої давно згубили!
Чи смерть людей - це випадковість?..
Чи не Росія те зробила?!

Чи ж то не ви: і Маріуполь,
І Бучу, і Херсон, і Харків?!..
Сльозу свою засуньте - в дупу
І кулею летіть - за хмарки!



Написано на основі від прочитаного, в деяких "паетів" російських, цього сайту, де така жалоба за українськими містами - руїнами, що мама рідна!..
Інших слів в мене не знайшлося.