Ти снилась

Анжела Ангел Шкицкая
Сірих вулиць нерухомість,
Без обмежень пил та мряка.
Ти не вкрав мою свідомість,
Не любив і не засватав.

Не було вінчань надмінних,
Все так просто: холод, тиша.
Ти - лиш мить життя, невірний.
Моє серце знову дише.

Біль проходить. Все минає.
Сподівання не здійснились.
Але все ж іще лунає:
Ти мені сьогодні снилась...