За..

Сергей Полторак
За мерцанием инея
Замерзает рассвет,
Замер из неба синего
Замечательный свет.

За молекулу нового,
За минуту дождя,
Замок станет основою
За маяк уходя.

Заметались созвездия,
Заметая следы,
Замолчали последствия
За момент до мечты.


10.02.2023 г.