Я спитав

Анатолий Тарасовский
Гуляю з  дівчиной і не мовчати щоби,
Її питаю, начебто естет –
Ану скажіть, що більше до вподоби
Вам полонез, чи, може, мєнует?

Відповідає швидко та свідомо
І навіть не збавляючи ходи,
Ну, мєнует – таке мені відомо…
Ось полонез – це, вибачте, куди?